perjantai 19. elokuuta 2011

Lauantai

Huomenta. Eilen oli perjantai, sen kyllä huomasi.
Kävin illalla pikaisella pyörälenkillä ja poimin siinä samalla 3.50€ edestä pulloja.
Taas siellä oli nuoriso murskaillut niitä spurdojuomatölkkejään k-kaupan eteen ainakin euron edestä.
Vitun apinat.
  Olin jo lähtemässä kotiinpäin kun kiersin vielä pienen metsätien kaupan ja kerrostaloalueen välissä. Huomasin n30 metrin päässä menevän porukan, yhden kädessä huomasin tölkin. Päättelinpä hänen heittävän sen menemään jossain vaiheessa, sen verran matkaa siitä kuitenkin oli että sellaisen ehtii juoda pois.
Heidät nähtyäni lähdin taluttamaan pyörää hitaasti varoen kolinaa, en tiedä mistä tuo ninjailuni tuli. Ehkä en vain halunnut näyttää heille että seurasin heitä. Sopivan välimatkan päässä, niin että suurinpiirtein yläselkä näkyy siinä mäkisessä maastossa. Pahimpien mäkien päätyttyä huomasin yhden porukasta pysähtyneen kuselle. Teinpä niin minäkin ja odottelin hetken että hän saa muut kiinni. Huomasin jatkettuani seuraamista että tölkki yhdestä kädestä oli kadonnut, nyt siis silmät tarkkana. Luulin jo tölkin lähteneen heidän mukanaan, mutta pienessä polun risteyksessä olikin tyhjä pint-kokoinen lonkerotölkki. Kiitos.
En viitsinyt jatkaa samaan suuntaan kuin he, vaan päätin kääntyä kerrostaloalueelle seuraavalta polulta, sieltä löytyi tölkillinen pirkka-olutta.

Päätin tämän jälkeen suorittaa vielä pikaisen pyörähdyksen keskustassa, ei mitään joten palautin tölkit ja heitin pahan hajuisen kassin roskikseen.
Eikös siitä matkan varrelta vielä sitten löytynyt kolme tölkkiä olutta ja yksi battery. Nekin piti kantaa erittäin vaikeasti ilman kassia palautukseen. Hyvillä mielin nukkumaan vaikka emäntä olikin vähän pahalla päällä kun olin unohtanut puhelimen kotiin, huonot taskut oli niin olisi voinut pudota.


Tänään ennen aamuvuoroa kävin tarkastamassa urheilukeskuksen parkkipaikan jossa olin nähnyt teiniporukan leikkivän prätkähiiriä. Murkattuja tölkkejä, rikottuja pulloja. Mutta yksi alkon pullo ja kaksi olutta. parempi kuin ei mitään.
 Puistosta löytyi vielä muutama pullo ja tölkki lisää.
Euron tulot puolessa tunnissa.
Tulot maanantaista lähtien on siis yli 9€, illalla vielä jonkilainen tarkastuskierros.
  Hyvin on tämä alkanut. Viikossa 10€ niin onhan se yli 500€ vuodessa, vaikka varmasti tulot tipahtavat talvella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti